Технологія борошняних формованих виробів функціонального призначення з йодвміщуючими добавками [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 30.09.2005 / Т. О. Колісниченко ; наук. керівник Г. В. Дейниченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2005. - 20 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26639 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 13-15
УДК
664.691
664.4.094.415
Кл.слова (ненормированные): борошняні формовані вироби -- еламін -- цистозіра -- йодвміщуючі добавки -- функціональне призначення -- мучные формованные изделия -- эламин -- цистозира -- йодсодержащие добавки -- функциональное назначение -- shaped flourstuffs -- alamin -- cistozir -- iodocontaining supplement -- functional purpose -- Доп. точки доступа: Дейниченко, Григорій Вікторович\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі