Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство харчових продуктів : захищена 26.06.2001 / Г. А. Селютіна ; наук. керівник А. А. Дубініна ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], 2001. - 16 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25396 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 13-14
УДК
664.849
635.48
634.726
Кл.слова (ненормированные): товарознавча оцінка -- ревінь -- агрус -- контамінанти -- пасти -- формування якості -- товароведная оценка -- ревень -- крыжовник -- контаминанты -- пасты -- формирование качества -- merchandising estimation -- rhubarb -- gooseberry -- contaminants -- pastes -- quality formation -- Доп. точки доступа: Дубініна, Антоніна Анатоліївна\наук. керівник\ Харків. держ. акад. технології та орг. харчування