Розвиток наукових основ гідродинамічного диспергування молочних емульсій [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 05.12.2018 / К. О. Самойчук ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2018. - 44 с. - Бібліогр.: с. 30-41
УДК
637.134
664.324
Кл.слова (ненормированные): диспергування емульсії -- гомогенізація -- молочна емульсія -- руйнування -- жирові кульки -- прискорення емульсії -- гомогенізатор -- теорія гомогенізації -- диспергирование эмульсии -- гомогенизация -- молочная эмульсия -- разрушение -- жировые шарики -- ускорение эмульсии -- гомогенизатор -- теория гомогенизации -- emulsion dispergating -- homogenization -- milk emulsion -- fat globules disruption -- emulsion acceleration -- homogenizer -- homogenization theory -- Доп. точки доступа: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)