Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

637.134
С 17
.
Розвиток наукових основ гідродинамічного диспергування молочних емульсій [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 05.12.2018 / К. О. Самойчук ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 44 с. - Бібліогр.: с. 30-41

УДК
637.134
664.324

Кл.слова (ненормированные): диспергування емульсії -- гомогенізація -- молочна емульсія -- руйнування -- жирові кульки -- прискорення емульсії -- гомогенізатор -- теорія гомогенізації -- диспергирование эмульсии -- гомогенизация -- молочная эмульсия -- разрушение -- жировые шарики -- ускорение эмульсии -- гомогенизатор -- теория гомогенизации -- emulsion dispergating -- homogenization -- milk emulsion -- fat globules disruption -- emulsion acceleration -- homogenizer -- homogenization theory --
Доп. точки доступа: