Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.85
П 28
.
Технологія реструктурованого напівфабрикату з дині [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 27.05.2009 / Г. О. Пестіна ; наук. керівник Є. П. Пивоваров ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 18 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27545 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 13-15

УДК
664.85
635.611

Кл.слова (ненормированные): динне пюре -- альгінат натрію -- гелеутворення -- гелеутворююча система -- напівфабрикат реструктурований -- реструктурований з дині -- дынное пюре -- альгинат натрия -- гелеобразование -- гелеобразующая система -- полуфабрикат реструктурированный -- реструктурированный из дыни -- melon puree -- sodium alginate -- geletion -- geletion system -- restructured semifinished product -- restructured from melon --
Доп. точки доступа: