Удосконалення процесу та обладнання для пастеризації молока інфрачервоним випромінюванням [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 11.10.2002 / М. П. Кунденко ; наук. керівник Л. В. Кіптела ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], 2002. - 18 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26197 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 15
УДК
637.133.3.023
621.365.9
Кл.слова (ненормированные): инфрачервоне випромінювання -- терморадиаційні характеристики -- камера пастеризації -- джерело випромінювання -- молоко -- инфракрасное излучение -- терморадиационные характеристики -- камера пастеризации -- источник излучения -- an infrared -- thermal radiation characteristic -- combined ir pasteurization -- milk potable -- Доп. точки доступа: Кіптела, Людмила Василівна\наук. керівник\ Харків. держ. акад. технології та орг. харчування