Технологія аналогу ікри чорної з використанням альгінату натрію [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 26.06.2008 / О. Ю. Рябець ; наук. керівник О. О. Гринченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2008. - 22 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26662 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 16-18
УДК
664.38
612.392.9
577.114.8
582.272
Кл.слова (ненормированные): аналог ікри чорної -- альгінат натрію -- капсулювання -- дифузія -- іонотропне гелеутворення -- аналог икры черной -- альгинат натрия -- капсулирование -- диффузия -- ионотропное гелеобразование -- analogue of black caviar -- sodium alginate -- capsulation -- diffusion -- ionotropic gelation -- Доп. точки доступа: Гринченко, Ольга Олексіївна\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі