664.644.016 В 48 Віннікова, Владислава Олександрівна.
Формування якості дієтичної добавки “Гемовітал” та борошняних виробів з її використанням [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство : захищена 03.04.2008 / В. О. Віннікова ; наук. керівник В. В. Євлаш ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2008. - 18 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25450 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 13-15
УДК
664.644.016
664.665.016
Кл.слова (ненормированные): гемове залізо -- товарознавчо-технологічний показник -- показник якості -- дієтична добавка “гемовітал” -- співвідношення форм гемоглобіну -- біологічна цінність -- борошняні вироби -- гемовое железо -- товароведно-технологический показатель -- показатель качества -- диетическая добавка “гемовитал -- соотношение форм гемоглобина -- биологическая ценность -- мучные изделия -- hemous iron -- merchandising-technological parameter -- quality parameter -- dietetic additive “hemovital” -- hemoglobin forms correlation -- biological value -- flour products -- Доп. точки доступа: Євлаш, Вікторія Владленівна\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі