Формування бар’єрних властивостей натуральних оболонок та товарознавча оцінка сардельок з їх використанням [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство харчових продуктів : захищена 07.12.2005 / В. М. Онищенко ; наук. керівник Л. Ю. Шубіна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2005. - 20 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25314 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 14-16
УДК
637.523
621.798.18
675.85
Кл.слова (ненормированные): череви свинячі -- метилцелюлоза -- оболонки -- бар’єрні властивості -- сардельки -- якість -- зберігання -- черевы свиные -- метилцеллюлоза -- оболочки -- барьерные свойства -- сардельки -- качество -- хранение -- pork rounds -- methylcellulose -- sausage films -- barrier properties -- paris sausage -- quality -- storage -- Доп. точки доступа: Шубіна, Лідія Юріївна\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі