Технологія напівфабрикату на основі топінамбура для солодких збивних страв [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 29.09.2005 / О. О. Васильєва ; наук. керівник В. А. Гніцевич ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2005. - 14 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27543 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 10-11
УДК
641.85
664.83
633.494
Кл.слова (ненормированные): напівфабрикат -- топінамбур -- кизил -- солодкі страви -- кислотний гідроліз -- рослина сировина -- технологія -- полуфабрикат -- топинамбур -- сладкие блюда -- кислотный гидролиз -- растительное сырье -- технология -- half - finished product -- jerusalem artichoke -- cornel -- sweet dishes -- аcid hydrolysis -- vegetative raw materials -- technology -- Доп. точки доступа: Гніцевич, Вікторія Альбертівна\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі