664.871.6.022.7 Г 67 Горальчук, Андрій Богданович.
Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 26.06.2008 / А. Б. Горальчук ; наук. керівник П. П. Пивоваров ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2008. - 20 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31309 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 14-16
УДК
664.871.6.022.7
641.887
Кл.слова (ненормированные): термостабільні соуси -- емульсії -- овочева сировина -- сири м’які -- міжфазні адсорбційні шари -- термостабильные соусы -- эмульсии -- овощное сырье -- сыры мягкие -- межфазные адсорбционные слои -- thermostable sauces -- emulsion -- vegetable raw materia -- dairy raw material -- interphase adsorption layers -- Доп. точки доступа: Пивоваров, Павло Петрович\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі