Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.871.6.022.7
Г 67
.
Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 26.06.2008 / А. Б. Горальчук ; наук. керівник П. П. Пивоваров ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 20 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31309 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 14-16

УДК
664.871.6.022.7
641.887

Кл.слова (ненормированные): термостабільні соуси -- емульсії -- овочева сировина -- сири м’які -- міжфазні адсорбційні шари -- термостабильные соусы -- эмульсии -- овощное сырье -- сыры мягкие -- межфазные адсорбционные слои -- thermostable sauces -- emulsion -- vegetable raw materia -- dairy raw material -- interphase adsorption layers --
Доп. точки доступа: