Вплив мікробного полісахариду ”ксантан” на якість заморожених плодоовочевих паст в процесі їх зберігання у замороженому стані [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство харчових продуктів : захищена 28.11.2003 / А. М. Одарченко ; наук. керівник А. А. Дубініна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2003. - 20 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25446 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 14-16
УДК
664.849.037.5
547.458.1
Кл.слова (ненормированные): плодоовочеві пасти -- заморожування -- ксантан -- тривале зберігання -- рентгеноструктурний аналіз -- плодоовощные пасты -- замораживание -- длительное хранение -- рентгеноструктурный анализ -- fruit-vegetable pastes -- freezing -- xantan -- long-term storage -- rontgenostructural analysis -- Доп. точки доступа: Дубініна, Антоніна Анатоліївна\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі