664.346.033 Б 79 Большакова, Вікторія Анатоліївна.
Технологія паст емульсійного типу з використанням зернобобової сировини [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 27.06.2001 / В. А. Большакова ; наук. керівник О. О. Гринченко ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], 2001. - 17 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26657 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 13-14
УДК
664.346.033
664.849
635.65
Кл.слова (ненормированные): емульсія -- зернобобова сировина -- екструдат зернобобових -- емульгувальна здатність -- пасти емульсійного типу -- эмульсия -- зернобобовое сырье -- экструдат зернобобовых -- эмульгирующая способность -- пасты эмульсионного типа -- emulsion -- grain-bean raw material -- grain-bean extrudates -- emulsifying ability -- emulsify-type pastes -- Доп. точки доступа: Гринченко, Ольга Олексіївна\наук. керівник\ Харків. держ. акад. технології та орг. харчування