Формування якості зефіру з використанням еламіну та ягідних пюре [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство : захищена 17.05.2012 / Я. О. Білецька ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2012. - 20 с. - Бібліогр.: с. 13-16
УДК
664.144
Кл.слова (ненормированные): еламін -- ягідне пюре -- йод -- аскорбінова кислота -- кольорові характеристики -- товарознавча оцінка -- клінічни випробування -- зберігання -- эламин -- ягодное пюре -- аскорбиновая кислота -- цветовые характеристики -- товароведческая оценка -- клинические испытания -- хранение -- Доп. точки доступа: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)