Вдосконалення якості концентрованих томатопродуктів в процесі їх виробництва [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство : захищена 04.11.2009 / В. С. Ольховська ; наук. керівник А. А. Дубініна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2009. - 20 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25437 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 14-16
УДК
664.849.03
635.64
Кл.слова (ненормированные): томати -- концентровані томатопродукти -- токсичні речовини -- товарознавча оцінка -- колір -- антиоксидантна здатність -- радіопротекторні властивості -- томаты -- концентрированные томатопродукты -- токсические вещества -- товароведная оценка -- цвет -- антиоксидантная активность -- радиопротекторные свойства -- tomatoes -- concentrated tomato products -- toxic substances -- commodity research mark -- colour -- antioxidant active -- radioprotector capacity -- Доп. точки доступа: Дубініна, Антоніна Анатоліївна\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі