Споживні властивості свіжих та малосольних огірків, отриманних низькотемпературним безрозсільним способом [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство : захищена 21.11.2012 / В. І. Білоус ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2012. - 22 с. - Бібліогр.: с. 16-19
УДК
664.8
Кл.слова (ненормированные): огірки -- токсичні речовини -- товарознавча оцінка -- колір -- охолоджування -- огурцы -- токсические вещества -- товароведческая оценка -- цвет -- охлаждение -- Доп. точки доступа: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)