Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з використанням плодово-овочевих кріодобавок [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 27.12.2018 / Н. В. Шматченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2018. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-18
УДК
664.858-044.337
Кл.слова (ненормированные): кріопаста -- кріопорошок -- кріодобавки -- пектин -- антиоксидантна ємність -- біологічно активні речовини -- мармелад -- криопаста -- криопорошок -- криодобавки -- антиоксидантная емкость -- биологически активные вещества -- cryopaste -- cryopowder -- cryoadditives -- pectin -- antioxidant capacity -- biologically active substances -- marmalade -- Доп. точки доступа: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)