Наукове обґрунтування та розробка технології харчових продуктів з використанням сировини, обробленої фізичними методами [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 30.03.2012 / Т. В. Капліна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2012. - 34 с. - Бібліогр.: с. 24-30
УДК
664
Кл.слова (ненормированные): обробка харчової сировини -- мікробіологічна стабільність -- вихровий шар -- феромагнітні частинки -- мікроорганізми -- безпечність -- обработка пищевого сырья -- микробиологическая стабильность -- вихревой слой -- ферромагнитные частицы -- микроорганизмы -- безопасность -- Доп. точки доступа: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)