Наукове обґрунтування та розробка технології продуктів харчування, збагачених на кальцій, з використанням продуктів переробки харчової кістки [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 25.11.2008 / М. П. Головко ; наук. конс. О. І. Черевко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2008. - 34 с. - Бібліогр.: с. 23-30
УДК
637.521
637.514.7
664.48
Кл.слова (ненормированные): харчова кістка -- напівфабрикат кістковий харчовий -- композиція мінерально-білково-жирова -- біоорганічні сполуки остеокальцію -- паштетні печінкові маси -- м’ясні січені вироби -- пищевая кость -- полуфабрикат костный пищевой -- композиция минерально-белково-жировая -- биоорганические соединения остеокальция -- паштетные печеночные массы -- мясные рубленые изделия -- food bone -- half-finished food bone product -- mineral-protein-fat composition -- bioorganic compounds of osteocalcium -- liver pate masses -- minced meat products -- Доп. точки доступа: Черевко, Олександр Іванович\наук. конс.\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)