Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.66
М 25
.
Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових видів зернових продуктів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство харчових продуктів : захищена 23.12.2013 / М. Р. Мардар ; наук. конс. Б. В. Єгоров ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 38 с. - Бібліогр.: с. 29-35

УДК
664.66

Кл.слова (ненормированные): формування якості -- споживні властивості -- вимоги споживачів -- хліб з цільного зерна пшениці -- екструдовані зернові продукти -- товарознавча оцінка -- безпечність -- зберігання -- формирование качества -- потребительские свойства -- требования потребителей -- хлеб из цельного зерна пшеницы -- экструдированные зерновые продукты -- товароведная оценка -- безопасность -- хранение -- formation of quality -- consumer properties -- consumer requirements -- wholegrain wheat bread -- extruded cereal foods -- merchandising evaluation -- safety -- storage --
Доп. точки доступа: