Технологія соусів емульсійного типу з використанням борошна вівсяної та перлової круп [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 31.10.2007 / І. В. Чоні ; наук. керівник Н. І. Шаповал ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2007. - 20 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26580 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 14-16
УДК
664.346.033
664.871
664.785
664.786.8
Кл.слова (ненормированные): емульсія -- борошно вівсяної крупи -- борошно перлової крупи -- соуси емульсійного типу -- эмульсия -- мука овсяной крупы -- мука перловой крупы -- соусы эмульсионного типа -- emulsion -- flour of oatmeal -- flour of pearl barley -- sauces of emulsion type -- Доп. точки доступа: Шаповал, Ніна Іванівна\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі