Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.932
В 69
.
Технологія комплексної харчової добавки на основі боєнської крові [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 27.11.2003 / П. В. Волошин ; наук. керівник В. О. Коваленко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 17 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31277 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 13-14

УДК
664.932
637.661
613.292.4

Кл.слова (ненормированные): харчова кров -- тваринний білок -- гемоглобін -- залізо -- харчова добавка -- фаршеві вироби -- пищевая кровь -- животный белок -- гемоглобин -- железо -- пищевая добавка -- фаршевые изделия -- alimentary blood -- animal protein -- hemoglobin iron -- food supplement -- farce products --
Доп. точки доступа: