Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.848
П 32
.
Технологія напівфабрикатів реструктурованих на основі печериць [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 04.11.2009 / О. П. Пивоварова ; наук. керівник О. О. Гринченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 20 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26661 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 15-16

УДК
664.848
635.82

Кл.слова (ненормированные): печериці -- напівфабрикати реструктуровані -- реструктуровані на основі печериць -- альгінат натрію -- сульфат кальцію -- іонотропне гелеутворення -- кулінарна продукція -- шампиньоны -- полуфабрикат реструктурированный -- реструктурированный на основе шампиньов -- альгинат натрия -- сульфат кальция -- ионотропное гелеобразование -- кулинарная продукция -- champions -- restructured semi-products -- restructured on the basis of the champions -- sodium alginate -- calcium sulfate -- ion-tropic gel-formation -- culinary products --
Доп. точки доступа: