Розробка молочно-білкового концентрату зі сколотин та його використання у технологіях продуктів харчування [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 26.06.2001 / Т. І. Юдіна ; наук. керівник Г. В. Дейниченко ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], 2001. - 14 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26648 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 11-12
УДК
637.247
613.287.5
Кл.слова (ненормированные): молочно-білковий концентрат -- сколотини -- копреципітація -- підвищена харчова цінність -- кулінарна продукція -- молочно-белковый концентрат -- пахта -- копреципитация -- повышенная пищевая ценность -- кулинарная продукция -- milk protein concentrate -- buttermilk -- coprecipitation -- the higher nutrition value -- culinary production -- Доп. точки доступа: Дейниченко, Григорій Вікторович\наук. керівник\ Харків. держ. акад. технології та орг. харчування