Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

641.522.2.06
Л 99
.
Розробка комбінованого процесу та пристрою смаження січених кулінарних виробів [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 11.10.2002 / Б. В. Ляшенко ; наук. керівник В. М. Михайлов ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], . - 16 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26195 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 12

УДК
641.522.2.06
637.521.47

Кл.слова (ненормированные): процес смаження -- функціональні замкнені середовища -- адсорбційна здатність -- січені вироби -- пристрій -- процесс жарки -- функциональные замкнутые среды -- адсорбционная способность -- рубленые изделия -- устройство -- process of frying -- functional cloistered environment -- adsorb ability -- chopped products -- design --
Доп. точки доступа: