Вдосконалення процесу подрібнення харчової сировини та обладнання для його реалізації на підприємствах харчування [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 02.07.2002 / В. В. Дуб ; наук. керівник О. О. Простаков ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], 2002. - 17 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31301 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 13-14
УДК
641.512.06
637.5.03
Кл.слова (ненормированные): подрібнення -- м'ясорубка -- фарш -- енергоємність -- дисперсний склад -- измельчение -- мясорубка -- энергоемкость -- дисперсный состав -- refinement -- mincer -- forcemeat -- power consumption -- disperse content -- Доп. точки доступа: Простаков, Олександр Олександрович\наук. керівник\ Харків. держ. акад. технології та орг. харчування