Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.647
Г 67
.
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів збивних для кулінарної та кондитерської продукції з поліфазною дисперсною структурою [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія харчової продукції : захищена 14.12.2016 / А. Б. Горальчук ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 42 с. - Бібліогр.: с. 30-39

УДК
664.647

Кл.слова (ненормированные): поліфазна дисперсна структура -- напівфабрикати збивні -- міжфазні адсорбційні шари -- пікерінг стабілізація -- стерична стабілізація -- кулінарна продукція -- кондитерська продукція -- полифазная дисперсная структура -- полуфабрикаты сбивные -- межфазные адсорбционные слои -- пикеринг стабилизация -- стеричная стабилизация -- кулинарная продукция -- кондитерская продукция --
Доп. точки доступа: