Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів збивних для кулінарної та кондитерської продукції з поліфазною дисперсною структурою [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія харчової продукції : захищена 14.12.2016 / А. Б. Горальчук ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2016. - 42 с. - Бібліогр.: с. 30-39
УДК
664.647
Кл.слова (ненормированные): поліфазна дисперсна структура -- напівфабрикати збивні -- міжфазні адсорбційні шари -- пікерінг стабілізація -- стерична стабілізація -- кулінарна продукція -- кондитерська продукція -- полифазная дисперсная структура -- полуфабрикаты сбивные -- межфазные адсорбционные слои -- пикеринг стабилизация -- стеричная стабилизация -- кулинарная продукция -- кондитерская продукция -- Доп. точки доступа: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)