Технологія плодово-ягідних соусів з використанням екстракту полісахаридів оболонки насіння льону [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 24.10.2008 / А. В. Зіолковська ; наук. керівник Л. П. Малюк ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2008. - 18 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31303 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 12-14
УДК
664.87
664.857
547.458
633.521
631.576.4
Кл.слова (ненормированные): плодово-ягідні соуси -- екстракт полісахаридів -- оболонка насіння льону -- ароматична сировина -- біофлавоноїди -- структурно-механічні показники -- плодово-ягодные соусы -- экстракт полисахаридов -- оболочка семян льна -- ароматическое сырье -- биофлавоноиды -- структурно-механические показатели -- fruit sauces -- extract for flaxseeds mucilage -- aromatic raw material -- bioflavonoid -- reological properties -- Доп. точки доступа: Малюк, Людмила Петрівна\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі