Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.95
Г 85
.
Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 18.05.2007 / Н. Г. Гринченко ; наук. керівник П. П. Пивоваров ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 21 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27546 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 16-18

УДК
664.95
637.56

Кл.слова (ненормированные): судак -- реструктурована рибна продукція -- реструктурований напівфабрикат -- напівфабрикат молодого вугра -- альгінат натрію -- іонотропне гелеутворення -- кулінарна продукція -- реструктурированная рыбная продукция -- реструктурированный полуфабрикат -- полуфабрикат молодого угря -- альгинат натрия -- ионотропное гелеобразование -- кулинарная продукция -- zander -- restructured fish product -- restructured semi product -- product of a young eel -- sodium alginate -- ion-tropic gel-formation -- culinary products --
Доп. точки доступа: