Науково-прикладні основи вдосконалення машин для подрібнення м’ясної сировини [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 27.04.2021 / О. В. Батраченко ; наук. конс. В. І. Осипенко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2021. - 41 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/34053 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 30-38. - Б. ц.
УДК
637.513.4
637.523.4
Кл.слова (ненормированные): науково-прикладні основи -- кутер -- вовчок -- емульситатор -- науково-винахідницький біном -- гідродинаміка -- подрібнення -- м’ясна сировина -- продуктивність -- працездатність -- научно-прикладные основы -- куттер -- волчок -- эмульситатор -- научно-изобретательский бином -- гидродинамика -- измельчение -- мясное сырье -- производительность -- работоспособность -- scientific and applied bases -- a bowl cutter -- a meat grinder -- an emulsifier -- scientific binomial -- nventive binomial -- hydrodynamics -- grinding -- meat raw materials -- productivity -- efficiency -- Доп. точки доступа: Осипенко , Василь Іванович\наук. конс.\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі