Наукове обґрунтування та розробка технології кулінарної продукції з використанням напівфабрикатів функціональних композицій на основі полісахаридів [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 08.12.2005 / О. О. Гринченко ; наук. конс. П. П. Пивоваров ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2005. - 35 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26659 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 25-31
УДК
641.5
547.458.1
Кл.слова (ненормированные): кулінарна продукція -- напівфабрикати -- функціональні композиції -- полісахариди -- крохмаль -- екструдат -- некрохмальні гідроколоїди -- кулинарная продукция -- полуфабрикаты -- функциональные композиции -- полисахариды -- крахмал -- экструдат -- некрахмальные гидроколлоиды -- culinary products -- semi-finished products -- functional compositions -- polysaccharides -- starch -- extrudate -- nonstarch hydrocolloids -- Доп. точки доступа: Пивоваров, Павло Петрович\наук. конс.\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі