Стабілізація природного кольору продуктів переробки фруктів і овочів [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство : захищена 05.11.2009 / Т. В. Щербакова ; наук. керівник А. А. Дубініна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2009. - 18 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25333 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 14-16
УДК
664.8.03
Кл.слова (ненормированные): ботанічні сорти -- помологічні сорти -- фрукти та овочі -- хлорофіли -- каротиноїди -- поліфеноли -- стабілізація кольору -- кольорові характеристики -- ботанические сорта -- помологические сорта -- фрукти и овощи -- хлорофиллы -- каротиноиды -- полифенолы -- стабилизация цвета -- цветовые характеристики -- fruit variety -- vegetable variety -- fruits and vegetables -- chlorophylls -- carotenoids -- polyphenols -- colour stabilization -- colour characteristics -- Доп. точки доступа: Дубініна, Антоніна Анатоліївна\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі