Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.644.4
Ч-87
.
Використання кріас-порошків із виноградних вичавків у виробництві борошняних виробів [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 27.11.2003 / ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 18 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31289 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 13-15

УДК
664.644.4
663.26
664.68

Кл.слова (ненормированные): кріас-порошки -- виноградні вичавки -- антиоксиданти -- бісквітне тісто -- пісочне тісто -- дріжджове тісто -- криас-порошки -- виноградные выжимки -- антиоксиданты -- бисквитное тесто -- песочное тесто -- дрожжевое тесто -- krias-powder -- grape pomace -- antioxidants -- biscuits dough -- sandy dough -- yeasted dough --
Доп. точки доступа: