Серік Максим Леонідович


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2014
1
Content iodine in sauces of type emulsion [Electronic resource] / M. Bakirov, M. Golovko, M. Serik, T. Golovko // Ukrainian Food Journal. - 2014. - Vol. 3, Issue 2. - P. 244-249
Повний текст
2
Micro structural characteristics of minced meat products from use of protein-mineral additive [Electronic resource] / M. Golovko, M. Serik, T. Golovko, V. Polupan // Ukrainian food journal. - 2014. - Vol. 3, № 2. - P. 236-242
Повний текст
3
Effect of protein and mineral additive on consumer characteristics of meat emulsion products [Text] / I. Shurduk, M. Serik, S. Antonenko, N. Fedak // Ukrainian Food Journal. - 2014. - Vol. 3, № 4. - P. 524-533